For tredje gang arrangeres Hadeland open, en open turnering hvor glade og fornøyde darts spillere kommer for å ha det sosialt og hyggelig. Til tross at sommerferien akkurat er ferdig så tok 18 damer og herrer turen fredag for å spille velkomst cupen og 30 herrer og 8 damer møtte glade, fornøyde og ikke minst spille klare på lørdagen.  Meget godt oppmøte på velkomst cupen og singel, men ikke så veldig bra på dobbel hvor kun 3 par damer og 9 par herrer melte seg på. Dette kunne ha vært bedre. Kanskje det blir enda bedre neste år så merk denne turneringen på kalenderen din til neste år, så sees vi der.

Det hele startet med en ikke så veldig liten velkomst cup på fredagen. Jeg har dessverre ikke noe fra velkomst cupen, men det jeg kan nevne er at det var 18 påmeldte, og Hege Andersson/Morten Martinsen (Bel Air) vant finalen mot Ole Jan/Charlie Winger (Bel Air/King George)

Singel:

I singel turneringen var det 31 påmelte Herrer og 1 stilte ikke opp. 4 puljer og 16 videre til cup. Etter 1 runde måtte disse se seg slått Stein Helling (TTA), Rune Andersson (Marvin East), Almir Zunic (lillehammer), Charlie Winger (king George), Kenneth Sodstad (Hadeland Dart Team), Dave Bates (king George), Kenneth Antonsen (Bel Air) og Ole Sagmoen (TTA). I kvart finalen måtte Inge Berglund (Hadeland dart Team) se seg slått for Jan Langli (TTA), Roar Bustebakke (Saga) måtte se seg slått for Thor Helmer Johansen (Z-Bull), Stein Throndsen (Lillehammer) måtte se seg slått for Terje Oseth (Saga) og Daniel Andersson (Marvin East) måtte se seg slått for Frode Andersen (Marvin East). I Semi finalene ble det Thor helmer Johansen som trakk det lengste trådet mot Jan Langli, beklagelig vis har papirene fra denne kampen blitt borte men stillingen ble følgende 4-1. i den andre semi finalen sto det mellom Terje Oseth og Frode

Andersen hvor Terje tok det lengste strået med 4-0 seier med legg på 16, 21, 24 og 20 piler, snitt på 24,74 mot Frodes 25,69. Finalen sto mellom Thor Helmer Johansen og Terje Oseth hvor Thor Helmer Johansen tar napp i vandre pokalen for første gang med 5-1 seier, og legg på 16, 23, 25, 20 og 21 piler, med snitt på 30,06 (turneringens høyeste pil snitt) mot Terjes 17 piler, med snitt på 25,91. Thor helmer Johansen hadde også raskeste legg på 12 piler. Høyeste utgang har Roar Bustebakke med 157 utgang.

Hos damene var det 8 påmelte og 8 videre til cup. 1 runde og kvart finalen måtte Choojaj Johansen (Z-Bull) se seg slått for Eva Jensen (Fredrikstad) 3-1, Lisell Lien (Bel Air) måtte se seg slått for Hege Andersson (Bel Air) 3-1, Jeanett Jensen (Fredrikstad) måtte se seg slått for Bjørg Klevengen (Bel Air) 3-1 og Ellinor Samuelsen (lillehammer) måtte se seg slått for Joan Hatlestad (Saga) 3-0. i Semi finalen Ble Hege for sterk for Eva og Hege vant 4-2 med legg på 39, 35, 28 og 28 piler, med snitt på 14,45 mot Evas legg på 39 og 40 piler, med snitt på 14,45. i den andre semi finalen

ble spilt av Bjørg og Joan hvor Joan vant 4-0 med legg på 25, 25, 16 og 29 piler, med snitt på 21,09 mot Bjørgs snitt på 20,87. I finalen Ble Joan for sterk for Hege og vant 5-1 og tok sitt andre napp på vandre pokalen med legg på 26, 26, 19, 24 og 29 piler, med snitt på 19,90 mot Heges legg på 29

piler, med snitt på 20,17. Joan har også høyeste utgang på 102 ut og raskeste legg med 16 piler.

Dobbel:

Herrer: Kvart finalene: Andre Fuglesang/Thomas Jensen (Saga/Fredrikstad) tok det lengste strået mot Ole Jan/Freddy (Bel Air) og vant 3-0, Morten Martinsen/Kenneth Antonsen (Bel Air) måtte se seg slått av Stein Throndsen/Jarle Samuelsen (Lillehammer) resultat?,

Kai Jensen/Roar Bustebakke (Fredrikstad/Saga) vant knepent 3-2 mot Roar Sæter/Espen Alnes (Marvin East), Charlie Winger/Dave Bate (King George) tok det lengste strået mot Almir Zunic/Rune Andersson, resultat? I den ene semi finalen måtte Andre/Thomas se seg slått mot Stein/Jarle 4-1, i den andre semi finalen måtte Kai/Roar bustebakke se seg slått for Charlie/Dave 4-1. i finalen tok

Stein/Jarle den lengste strået og vant knepent 5-4 mot Charlie/Dave.

Hos damen gikk Eva/Jeanette rett til finalen, Ellinor/Lisell (Lillehammer/Bel Air) måtte se seg slått for Bjørg/Hege (Bel Air) 4-1 i semifinalen. Finalen trakk Bjørg/Hege det lengste strået og vant 5-1.